Cliënten vertellen

Lieke
Ik voegde me altijd naar wat ik dacht dat anderen van me verwachtten. Iedereen kon een appèl op me doen. Daar kreeg ik last van. Dat wist ik wel, maar ik wist het niet om te buigen naar een voor mijzelf wenselijke situatie. Tijdens de gesprekken met Karin ben ik er achter gekomen dat ik baas ben over mezelf. Ik heb weer leren varen op mijn eigen kompas. Ik ben daarin nog niet uitgeleerd, maar ik heb wel de zet gekregen in de goeie richting. Het heeft me de basis gegeven waar ik naar op zoek was. Het leuke is: die basis zat gewoon in mezelf!

Max
Ik ben bij Paul terecht gekomen voor angst- en dwangklachten. Paul heeft eerst een grondige analyse uitgevoerd waar de klachten vandaan kwamen en daarna zijn we de behandeling gestart. De klachten zijn nu veel minder geworden. Ik heb geleerd hoe ik met mijn klachten om moet gaan. Het is een zeer betrouwbare, professionele, integere maar vooral ook een vriendelijke psycholoog.

Els
Wij kwamen bij Sofie i.v.m. relatieproblemen. Daar aan ten grondslag lagen diverse persoonlijke problemen bij beide kanten. Wij zijn zowel alleen als gezamenlijk onder behandeling geweest en tot nu toe met prachtig resultaat.

Tom
Paul heeft mij het afgelopen jaar zeer goed geholpen. Hij was een luisterend oor en gaf mij goede adviezen waar ik echt wat aan heb gehad. De manier hoe hij werkt heb ik als zeer prettig ervaren. Hij stelt je op je gemak en heeft mij een andere manier van denken laten ervaren. Bedankt voor al je hulp!

Marja
Dankzij Angeniet, ben ik van mij trauma af, door middel van EMDR. Ik sta weer met beide benen op de grond en ben dankzij haar hulp weer de oude!

Isabelle
Ik heb meer zelfinzicht gekregen en ik ben nu blij dat je ging doorvragen. Ik heb er veel van geleerd. Je straalt kennis, vertrouwen, medeleven en veiligheid uit. Dat moedigde me aan om me kwetsbaar op te stellen. Ik kan het verleden nu beter los laten, ervan leren en me weer richten op de toekomst. Bedankt Karin!”

Arjan
Sofie heeft mij perfect geholpen bij het doorbreken van een patroon welke mijn leven jarenlang beïnvloedde. Ik voelde mij eigenlijk meteen thuis. Daarnaast is ze vakkundig, professioneel en begrijpend. Ik vond het overigens ook erg fijn dit ik geen geforceerd gevoel kreeg. Ik voelde mij dus totaal niet gedwongen tot dingen waar ik niet achter stond.”

Vanwege het Corona virus is online therapie mogelijk

Meer info
X