Relatietherapie in Zwolle: Geef je relatie weer energie

Anders dan in sprookjes leven we niet altijd nog lang en gelukkig. Iedere levens- en ontwikkelingsfase brengen normale crisissen met zich mee. Wanneer je deze kan overwinnen, wordt je relatie sterker. Wanneer je een crisis uit de weg gat, dan leidt dit tot stagnering. Je relatie kan dan vastlopen en aanleiding zijn voor het zoeken van relatietherapie. Een gezonde relatie vraagt om bereidheid om via je relatie je eigen persoonlijkheid verder te ontplooien.

Je kan relatietherapie inzetten om je relatie te redden, om problemen bespreekbaar te maken en op te lossen en zelfs als opfrisbeurt. Uiteraard kan je relatietherapie ook gebruiken om netjes uit elkaar te gaan. Zoals je leest, iedereen kan zo zijn eigen motief hebben om in therapie te gaan, omdat relaties een belangrijk onderdeel van je leven is.

Relatietherapie: gehoord en gewaardeerd worden

Tijdens relatietherapie kom je jezelf en je partner onder ogen. Deze ervaring maakt je milder en opener. Je zal met zachtere ogen neer je partner gaan kijken en je ervaart meer ruimte tussen wat je voelt en wat je hiermee doet. Dankzij relatietherapie beschik je over meer gedragsalternatieven. Je leert gewenste patronen te ontwikkelen en zo krijg je relatie weer een nieuw evenwicht.

  • Maak jij je al langer zorgen over jullie relatie?
  • Heb je het gevoel dat jullie in een sleur zijn beland?
  • Hebben jullie al langere tijd last van spanning?
  • Ben je seksueel uitgekeken op je partner?
  • Ben jij of je partner misschien vreemd gegaan?
  • Merk je dat je behoefte hebt aan meer ruimte of juist meer verbinding in jullie relatie?
  • Heb je het gevoel steeds weer in dezelfde valkuilen te stappen met je partner?

Een vastgelopen communicatiepatroon is doorgaans de oorzaak van relatieproblemen. Tijdens de relatietherapie gaat een psycholoog van psychologenpraktijk Zwolle samen met jullie aan de slag om dit te doorbreken. Onze assistente Betty Jongbloed beantwoordt graag al jouw vragen. Je kunt met haar ook een eerste afspraak maken.

Je kunt dagelijks bellen tussen 9 en 16 uur voor een afspraak: 038 – 202 0022 of stuur een e-mail >

relatietherapie zwolle

Vanwege het Corona virus is online therapie mogelijk

Meer info
X