Psycholoog Sofie Letitre

Mijn naam is Sofie Letitre. Sinds januari 2010 werk ik bij Psycholoog Zwolle. Voor die tijd heb ik in een eerstelijnspraktijk in Assen gewerkt. Ik woon samen met mijn partner in Utrecht. In mijn vrije tijd ben ik veel met muziek bezig. Ook hou ik erg van lezen en koken.

Ik werk vooral samen met jongeren, volwassenen en echtparen. Het ondersteunen van de cliënt bij het krijgen van inzicht in hoe hij/zij zijn of haar problemen beleeft en het bieden van een passende en effectieve behandeling. Hierbij neem ik de persoon tegenover mij als uitgangspunt. Geen mens is hetzelfde, geen verhaal is hetzelfde, geen behandeling is hetzelfde. Ik geloof dat het voor ieder mens goed kan zijn om soms uit de waan van de dag te stappen en stil te staan bij hoe het nu is. En of het is zoals jij het zou willen. Om hier met een onafhankelijk iemand over te praten. Even afstand te nemen. Om bewust te worden, richting te geven en te zelf te mogen kiezen. Ik probeer in mijn behandelingen de veiligheid en ruimte te bieden die iemand nodig heeft om dit samen te kunnen onderzoeken.

Qua werkwijzen maak ik vooral gebruik van de Cognitieve Gedragstherapie, EFT (Emotionally Focussed Therapy – gericht op echtparen), Mindfullness, Exposure in Vivo en AFT (Affectfobie Therapie). Ik vind het belangrijk en inspirerend om voortdurend in ontwikkeling te blijven. Momenteel volg ik een specialisatie opleiding Kortdurende Integratieve Psychotherapie.

Als mens geloof ik in balans. Balans tussen hoofd en hart, inspanning en ontspanning, blijdschap en verdriet. De kunst is om jezelf als mens deze balans te gunnen.
We staan voor je klaar

Heb je vragen, bel of mail ons dan gerust! Onze assistente Betty Jongbloed vertelt je graag meer.

Je kunt dagelijks bellen tussen 9 en 13 uur voor een afspraak: 038 – 202 0022

Neem direct contact op met Psycholoog Zwolle!

psycholoog-zwolle-sofie-letitre

Vanwege het Corona virus is online therapie mogelijk

Meer info
X